Lempeällä tulella loimutetut maukkaat lohifileemme saat kiertäviltä myyntipisteiltä tai tilauksesta. Lei-Kei Myynti pitää kiinni perinteikkäästä tavasta valmistaa loimulohta. Yrityksemme ideana on ollut tarjoilla suussa sulavaa loimulohta jo vuodesta 2004 lähtien. Vakituiset asiakkaat tuntevat tuotteidemme laadun ja voivat luottaa saavansa lohen aina totutulla reseptillä valmistettuna. Lohimyynti on laajasti tavoitettavissa ympäri Raision ja Turun seutua.

Kiertävät myyntipisteemme palvelevat Turussa ja lähialueilla (säävaraus)

Avoinna:

 

Mestaripalvi:
Perjantaisin klo 9-15

 

Rymättyläntien/Taattistentien risteys:

Ma 10-18

Tiistai suljettu

Ke-Pe 10-18

La ja Su 10-16

 

Koivulan Liikekeskus:
Myynti  jatkuu syksyllä

 

Loimutamme tuoreet lohifileet myös tilauksesta juhliin ja erilaisiin tilaisuuksiin sekä valmistamme lohta paikan päällä.

Tilauksesta toimitamme lohen tilaisuuksiin tai tulemme paikan päälle loimuttamaan. Näin saat tuoreen lohen suoraan tulelta nautittavaksi.

Lohen loimutus tilaisuuksissa

Tulemme mielellämme paikalle

loimuttamaan lohta. Pystymme loimuttamaan jopa 60 kg kerrallaan. Paikan päällä vieraasi saavat parhaan mahdollisen kokemuksen, kun tuore lohifilee valmistuu herkulliseksi ja suussa sulavaksi miedolla lämmöllä perinteisellä avotulella.

Lohen loimutus

käy ohjelmanumerosta niin yritysjuhliin kuin yksityistilaisuuksiin, kuten syntymäpäiville, valmistujaisiin ja hääjuhlaan. Tulella hiljalleen valmistuvan lohen tuoksu ja aidon tulen läsnäolo tilaisuudessasi luovat tunnelmaa. Yksityisissä ja yritysten juhlissa löytyy varmasti loimulohen vanhoja ystäviä tai siitä kiinnostuneita uusia tuttavuuksia.

Tilaa lohen loimutus omaan tilaisuuteesi soittamalla 050 360 5053!

Perinteitä kunnioittavaa lohen valmistusta

Lei-Kei Myynti on yli 15 vuoden ajan harjoittanut lohen loimutusta ja lohimyyntiä Raisiosta käsin. Me käytämme aina leppää tai koivua kuumennukseen. Tällä tekniikalla saavutetaan aivan omanlainen maku ja kokemus asiakkaalle. Parhaimmillaan lohi on, kun se on tehty tuoreena ja lämpimänä paikan päällä suoraan nautittavaksi.

Soita ja tiedustele lähintä myyntipaikkaa!